Nou Grau en Antropologia i evolució humana URV-UOC

El grau d’Antropologia i Evolució Humana estrena el seu primer curs.

La Universitat Rovira i Virgili, juntament amb la Universitat Oberta de Catalunya, ha iniciat aquest curs 2013-2014 l’innovador grau d’ Antropologia i Evolució Humana. La URV i la UOC es converteixen així, en els primers i únics centres a tota Espanya en impartir un títol universitari amb dues mencions en Antropologia Social iCultural i en Evolució Humana, tot oferint una formació amb una àmplia projecció professional.

El Grau d’Antropologia i Evolució Humana URV-UOC és un pla d’estudis universitari de quatre anys de duració que, a més d’aprofundir en els coneixements i metodologies de l’Antropologia Social, Cultural i Biològica, aporta formació en gestió del patrimoni, Museologia, Arqueologia i Evolució Humana.

Es tracta d’una proposta que es desmarca d’altres estudis similars per la seva gran flexibilitat, amplitud i qualitat. El Grau es pot cursar en dues modalitats: la virtual, que permet cursar tots els estudis a distància a través del campus virtual de la UOC, i la semipresencial, que combina la virtualitat amb sessions presencials al Campus Catalunya de la URV.

El Grau va dirigit a estudiants amb interès per l’Antropologia i l’Evolució Humana i, en especial, pel coneixement i reconeixement de la diversitat sociocultural. Aporta un coneixement i habilitats útils per al món laboral en els camps de la investigació, la intervenció social, el disseny de polítiques públiques, la museística i la gestió de patrimoni.

Per a més informació, consulteu a: http://www.urv.cat/cae/graus/graudantropologia.htm

*La presentació oficial de la nova titulació de Grau es farà el dia 25 de febrer a les 17h a la Sala de Graus del Campus Catalunya. L’acte anirà precedit d’un torn de paraules de les autoritats acadèmiques de la UOC_URV i d’una conferència inaugural “De què parlem quan parlem d’Antropologia?” a càrrec del catedràtic d’Antropologia Social Joan Prat i del catedràtic de Prehistòria Eudald Carbonell. En acabar, s’oferirà un piscolabis als assistents.*